1. wearables
  2. Wildcamera met Nachtzicht 16 MP 4K Ultra HD Video Incl. micro SD kaart 32GB Wildcamera voor buiten Jachtcamera

Wildcamera met Nachtzicht 16 MP 4K Ultra HD Video Incl. micro SD kaart 32GB Wildcamera voor buiten Jachtcamera

5/5

Heb je een passie voor fotograferen en dan specifiek voor videografie? Er zijn meerdere manieren en apparaten om mooie video’s mee te maken, wat dacht je van deze Wildcamera met Nachtzicht 16 MP 4K Ultra HD Video Incl. micro SD kaart 32GB Wildcamera voor buiten Jachtcamera. Deze kan jouw videografie naar een next level tillen met een 4K videoresolutie en 16 Megapixel. Lees verder voor meer informatie. 

Specificaties Wildcamera met Nachtzicht 16 MP 4K Ultra HD Video Incl. micro SD kaart 32GB Wildcamera voor buiten Jachtcamera

Aantal megapixels

16 Megapixel

Videoresolutie

4K

Type extern geheugenslot

Micro SD

LCD display

Nee

Voedingstype

Adapter/ lichtnet

Stofdicht

Ja

Omschrijving van de Wildcamera met Nachtzicht 16 MP 4K Ultra HD Video Incl. micro SD kaart 32GB Wildcamera voor buiten Jachtcamera

De Camflo Wildcamera met Nachtzicht is de ideale metgezel voor buitenliefhebbers en jagers. Met zijn geavanceerde 16 MP & 4K Ultra HD Video-functionaliteit legt deze camera moeiteloos elk detail vast, zodat je geen moment van de actie hoeft te missen. Of je nu op jacht bent of gewoon wilt genieten van de schoonheid van de natuur, deze wildcamera zorgt ervoor dat je altijd een haarscherp beeld hebt van wat er zich in de wildernis afspeelt. Wat deze wildcamera nog beter maakt, is dat hij wordt geleverd met een handige micro SD-kaart van 32GB. Dit betekent dat je meteen aan de slag kunt zonder je zorgen te maken over het aanschaffen van extra opslagruimte. Je kunt meteen beginnen met het vastleggen van prachtige foto's en video's van dieren in hun natuurlijke habitat. Met de Camflo Wildcamera hoef je je nooit meer af te vragen wat er in de wildernis gebeurt. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare metgezel voor je jachtavonturen of gewoon wilt genieten van de schoonheid van de natuur, deze wildcamera met nachtzicht is de perfecte keuze. Bestel nu en ontdek de verborgen wereld van de wildernis!

Veelgestelde vragen over de Wildcamera met Nachtzicht 16 MP 4K Ultra HD Video Incl. micro SD kaart 32GB Wildcamera voor buiten Jachtcamera

De Wildcamera met Nachtzicht 16 MP 4K Ultra HD Video Incl. micro SD kaart 32GB Wildcamera voor buiten Jachtcamera heeft een camera met 16 Megapixel.

De Wildcamera met Nachtzicht 16 MP 4K Ultra HD Video Incl. micro SD kaart 32GB Wildcamera voor buiten Jachtcamera heeft een Micro SD extern geheugenslot.

De Wildcamera met Nachtzicht 16 MP 4K Ultra HD Video Incl. micro SD kaart 32GB Wildcamera voor buiten Jachtcamera heeft een lcd display: Nee.

De Wildcamera met Nachtzicht 16 MP 4K Ultra HD Video Incl. micro SD kaart 32GB Wildcamera voor buiten Jachtcamera is stofdicht: Ja.

De Wildcamera met Nachtzicht 16 MP 4K Ultra HD Video Incl. micro SD kaart 32GB Wildcamera voor buiten Jachtcamera laadt je op via Adapter/ lichtnet. 

Kijk hier voor meer videocamera's