1. wearables
  2. SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera

SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera

5/5

Heb je een passie voor fotograferen en dan specifiek voor videografie? Er zijn meerdere manieren en apparaten om mooie video’s mee te maken, wat dacht je van deze SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera. Deze kan jouw videografie naar een next level tillen met een Full HD videoresolutie en 4 Megapixel. Lees verder voor meer informatie. 

Specificaties SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera

Aantal megapixels

4 Megapixel

Videoresolutie

Full HD

Type extern geheugenslot

LCD display

Voedingstype

Accu

Stofdicht

Omschrijving van de SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera

De SefSay P8 drone is een revolutionaire toevoeging aan de SefSay serie. Met zijn indrukwekkende dubbele camera en obstakel ontwijkende capaciteiten, biedt deze drone een buitengewone vliegervaring. Dankzij de verbeterde accu kan je nu twee keer zo lang genieten van ongestoord vliegplezier voordat je hem weer hoeft op te laden. Maar dat is niet alles! De SefSay P8 drone heeft ook een gloednieuwe functie gekregen waarmee je de camera op afstand kunt draaien. Dit betekent dat je nu nog meer controle hebt over je opnamen en je creativiteit de vrije loop kunt laten. Of je nu adembenemende luchtfoto's wilt maken of je avonturen wilt vastleggen, deze drone met camera voor buiten is de perfecte metgezel. Om ervoor te zorgen dat je altijd klaar bent voor actie, wordt de SefSay P8 drone geleverd met twee accu's en een handige opbergtas. Hierdoor kan je hem gemakkelijk meenemen naar verschillende locaties en ben je altijd voorbereid om de mooiste momenten vast te leggen. Kortom, de SefSay P8 drone is de ideale metgezel voor avonturiers en fotografie enthousiastelingen die op zoek zijn naar een geavanceerde en betrouwbare drone met camera.

Veelgestelde vragen over de SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera

De SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera heeft een camera met 4 Megapixel.

De SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera heeft een extern geheugenslot.

De SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera heeft een lcd display: .

De SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera is stofdicht: .

De SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera laadt je op via Accu. 

Kijk hier voor meer videocamera's