1. wearables
  2. RYCE Wildcamera Ultimate 4K Ultra HD met Nachtzicht en Wifi Zonnepaneel 30MP Inclusief 64GB Geheugen Kaart voor Buiten

RYCE Wildcamera Ultimate 4K Ultra HD met Nachtzicht en Wifi Zonnepaneel 30MP Inclusief 64GB Geheugen Kaart voor Buiten

5/5

Heb je een passie voor fotograferen en dan specifiek voor videografie? Er zijn meerdere manieren en apparaten om mooie video’s mee te maken, wat dacht je van deze RYCE Wildcamera Ultimate 4K Ultra HD met Nachtzicht en Wifi Zonnepaneel 30MP Inclusief 64GB Geheugen Kaart voor Buiten. Deze kan jouw videografie naar een next level tillen met een 4K videoresolutie en 30 Megapixel. Lees verder voor meer informatie. 

Specificaties RYCE Wildcamera Ultimate 4K Ultra HD met Nachtzicht en Wifi Zonnepaneel 30MP Inclusief 64GB Geheugen Kaart voor Buiten

Aantal megapixels

30 Megapixel

Videoresolutie

4K

Type extern geheugenslot

Micro SD

LCD display

Ja

Voedingstype

Zonne-energie | Batterij

Stofdicht

Ja

Omschrijving van de RYCE Wildcamera Ultimate 4K Ultra HD met Nachtzicht en Wifi Zonnepaneel 30MP Inclusief 64GB Geheugen Kaart voor Buiten

Dit RYCE Wildcamera Ultimate 4K Ultra HD model is perfect voor natuurliefhebbers die graag dieren spotten en vastleggen. Met zijn indrukwekkende 4K videoresolutie en 30MP foto's biedt deze camera adembenemende beelden van de wilde dieren in hun natuurlijke habitat. Maar dat is nog niet alles - deze wildcamera is ook uitgerust met een handig zonnepaneel en kan worden bediend via jouw telefoon! Dankzij de geavanceerde sensoren en infraroodtechnologie worden de dieren haarscherp in beeld gebracht, zelfs in de donkerste nachten. Je kunt dus genieten van prachtige beelden zonder de dieren te storen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken als het begint te regenen, want deze wildcamera is waterdicht volgens de IP66-standaard. Dit betekent dat hij beschermd is tegen regen en stof, zodat je hem zonder zorgen buiten kunt gebruiken. Met de grote hoek van de camera hoef je niet constant van plek te veranderen om alle dieren te kunnen zien. Je kunt gewoon op een plek blijven en genieten van het spektakel dat zich voor je ogen afspeelt. Met de bijgeleverde 64GB geheugenkaart kun je talloze uren aan beeldmateriaal opslaan, zodat je nooit een bijzonder moment hoeft te missen. Kortom, deze RYCE Wildcamera Ultimate 4K Ultra HD is de ideale metgezel voor elke natuurliefhebber die op zoek is naar adembenemende beelden van wilde dieren.

Veelgestelde vragen over de RYCE Wildcamera Ultimate 4K Ultra HD met Nachtzicht en Wifi Zonnepaneel 30MP Inclusief 64GB Geheugen Kaart voor Buiten

De RYCE Wildcamera Ultimate 4K Ultra HD met Nachtzicht en Wifi Zonnepaneel 30MP Inclusief 64GB Geheugen Kaart voor Buiten heeft een camera met 30 Megapixel.

De RYCE Wildcamera Ultimate 4K Ultra HD met Nachtzicht en Wifi Zonnepaneel 30MP Inclusief 64GB Geheugen Kaart voor Buiten heeft een Micro SD extern geheugenslot.

De RYCE Wildcamera Ultimate 4K Ultra HD met Nachtzicht en Wifi Zonnepaneel 30MP Inclusief 64GB Geheugen Kaart voor Buiten heeft een lcd display: Ja.

De RYCE Wildcamera Ultimate 4K Ultra HD met Nachtzicht en Wifi Zonnepaneel 30MP Inclusief 64GB Geheugen Kaart voor Buiten is stofdicht: Ja.

De RYCE Wildcamera Ultimate 4K Ultra HD met Nachtzicht en Wifi Zonnepaneel 30MP Inclusief 64GB Geheugen Kaart voor Buiten laadt je op via Zonne-energie | Batterij. 

Kijk hier voor meer videocamera's