1. wearables
  2. VitaVi Wildcamera Wildcamera met Nachtzicht Camerasysteem voor Buiten Dieren Camera Beveiligingscamera 4K WiFi en

VitaVi Wildcamera Wildcamera met Nachtzicht Camerasysteem voor Buiten Dieren Camera Beveiligingscamera 4K WiFi en

5/5

Heb je een passie voor fotograferen en dan specifiek voor videografie? Er zijn meerdere manieren en apparaten om mooie video’s mee te maken, wat dacht je van deze VitaVi Wildcamera Wildcamera met Nachtzicht Camerasysteem voor Buiten Dieren Camera Beveiligingscamera 4K WiFi en. Deze kan jouw videografie naar een next level tillen met een 4K videoresolutie en 32 Megapixel. Lees verder voor meer informatie. 

Specificaties VitaVi Wildcamera Wildcamera met Nachtzicht Camerasysteem voor Buiten Dieren Camera Beveiligingscamera 4K WiFi en

Aantal megapixels

32 Megapixel

Videoresolutie

4K

Type extern geheugenslot

Micro SD

LCD display

Ja

Voedingstype

Batterij

Stofdicht

Ja

Omschrijving van de VitaVi Wildcamera Wildcamera met Nachtzicht Camerasysteem voor Buiten Dieren Camera Beveiligingscamera 4K WiFi en

Met de VitaVi Wildcamera kun je nu prachtige momenten vastleggen van wilde dieren in hun natuurlijke habitat. Deze geavanceerde camera is perfect voor de avonturiers en natuurliefhebbers die graag wilde dieren willen observeren en vastleggen. Met een ongelooflijke snelheid van slechts 0,25 seconden legt de VitaVi Wildcamera moeiteloos scherpe foto's en video's vast van de dieren die je spot. Deze wildcamera is uitgerust met een hoogwaardig nachtzicht camerasysteem, waardoor je zelfs in het donker heldere beelden kunt maken. Of het nu gaat om nachtelijke activiteiten van dieren of om het vastleggen van indrukwekkende zonsopgangen en zonsondergangen, met de VitaVi Wildcamera mis je nooit meer een moment. Met een detectiehoek van maar liefst 120° kun je er zeker van zijn dat de camera elk dier dat voorbijkomt nauwkeurig registreert. Bovendien is de camera waterdicht, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over regenachtige dagen of vochtige omgevingen. Dankzij de WiFi-functie kun je de beelden eenvoudig delen met vrienden of ze direct op je smartphone bekijken. Met de VitaVi Wildcamera ben je verzekerd van adembenemende foto's en video's van wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. Leg unieke momenten vast en deel ze met anderen, terwijl je geniet van de schoonheid van de natuur.

Veelgestelde vragen over de VitaVi Wildcamera Wildcamera met Nachtzicht Camerasysteem voor Buiten Dieren Camera Beveiligingscamera 4K WiFi en

De VitaVi Wildcamera Wildcamera met Nachtzicht Camerasysteem voor Buiten Dieren Camera Beveiligingscamera 4K WiFi en heeft een camera met 32 Megapixel.

De VitaVi Wildcamera Wildcamera met Nachtzicht Camerasysteem voor Buiten Dieren Camera Beveiligingscamera 4K WiFi en heeft een Micro SD extern geheugenslot.

De VitaVi Wildcamera Wildcamera met Nachtzicht Camerasysteem voor Buiten Dieren Camera Beveiligingscamera 4K WiFi en heeft een lcd display: Ja.

De VitaVi Wildcamera Wildcamera met Nachtzicht Camerasysteem voor Buiten Dieren Camera Beveiligingscamera 4K WiFi en is stofdicht: Ja.

De VitaVi Wildcamera Wildcamera met Nachtzicht Camerasysteem voor Buiten Dieren Camera Beveiligingscamera 4K WiFi en laadt je op via Batterij. 

Kijk hier voor meer videocamera's