1. wearables
  2. Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor

Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor

5/5

Heb je een passie voor fotograferen en dan specifiek voor videografie? Er zijn meerdere manieren en apparaten om mooie video’s mee te maken, wat dacht je van deze Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor. Deze kan jouw videografie naar een next level tillen met een Full HD videoresolutie en 0 Megapixel. Lees verder voor meer informatie. 

Specificaties Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor

Aantal megapixels

0 Megapixel

Videoresolutie

Full HD

Type extern geheugenslot

LCD display

Voedingstype

2-draads

Stofdicht

Omschrijving van de Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor

De Tedroka® K911 Max-Drone met 4K-camera is de perfecte metgezel voor elke luchtavonturier. Met zijn geavanceerde obstakelvermijdingssysteem en ingebouwde GPS, biedt deze drone een ongeëvenaarde vliegervaring. Of je nu een beginner bent of een ervaren piloot, deze drone met camera voorziet in al je behoeften. Met de nieuwe Europese wetgeving in gedachten, is de K911 Max ontworpen om aan alle vereisten te voldoen. Met een gewicht van slechts 225 gram, valt deze drone onder de 250-gram grens waarvoor geen vliegbewijs nodig is. Je kunt dus direct de lucht in gaan en genieten van de vrijheid van het vliegen zonder enige beperkingen. De 4K-camera van de K911 Max legt verbluffende beelden vast met een ongeëvenaarde helderheid en detail. Of je nu adembenemende luchtfoto's wilt maken of professionele videobeelden wilt opnemen, deze drone staat altijd klaar om je creatieve visie tot leven te brengen. Dankzij het obstakelvermijdingssysteem hoef je je geen zorgen te maken over botsingen tijdens je vlucht. De drone detecteert automatisch obstakels en past zijn koers aan om veiligheid te garanderen. Met de K911 Max-Drone met 4K-camera haal je een hoogwaardige en gebruiksvriendelijke drone in huis. Of je nu de wereld wilt verkennen vanuit de lucht of prachtige herinneringen wilt vastleggen, deze drone biedt je alles wat je nodig hebt. D.

Veelgestelde vragen over de Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor

De Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor heeft een camera met 0 Megapixel.

De Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor heeft een extern geheugenslot.

De Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor heeft een lcd display: .

De Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor is stofdicht: .

De Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor laadt je op via 2-draads. 

Kijk hier voor meer videocamera's