1. wearables
  2. JS Active Wildcamera met Nachtzicht en WiFi 32MP Wildcamera met app Bewakingscamera Wildlife camera Waterdicht

JS Active Wildcamera met Nachtzicht en WiFi 32MP Wildcamera met app Bewakingscamera Wildlife camera Waterdicht

5/5

Heb je een passie voor fotograferen en dan specifiek voor videografie? Er zijn meerdere manieren en apparaten om mooie video’s mee te maken, wat dacht je van deze JS Active Wildcamera met Nachtzicht en WiFi 32MP Wildcamera met app Bewakingscamera Wildlife camera Waterdicht. Deze kan jouw videografie naar een next level tillen met een 4K videoresolutie en 32 Megapixel. Lees verder voor meer informatie. 

Specificaties JS Active Wildcamera met Nachtzicht en WiFi 32MP Wildcamera met app Bewakingscamera Wildlife camera Waterdicht

Aantal megapixels

32 Megapixel

Videoresolutie

4K

Type extern geheugenslot

LCD display

Ja

Voedingstype

Batterij

Stofdicht

Ja

Omschrijving van de JS Active Wildcamera met Nachtzicht en WiFi 32MP Wildcamera met app Bewakingscamera Wildlife camera Waterdicht

Deze JS Active Wildcamera met wifi en 32 megapixel is een absolute must-have voor elke gepassioneerde fotograaf die graag op avontuur gaat en wilde dieren en de prachtige natuur vastlegt. Met zijn indrukwekkende 32 megapixel resolutie, ben je verzekerd van haarscherpe beelden van de meest adembenemende momenten in de wildernis. En dankzij de ingebouwde wifi-functie kun je de camera eenvoudig verbinden met je smartphone via de bijbehorende app, waardoor je direct toegang hebt tot je foto's en video's. Maar deze wildcamera is niet alleen geschikt voor het vastleggen van wilde dieren. Hij kan ook dienen als een betrouwbare bewakingscamera om je eigendommen te beschermen. Of je nu je vee in de gaten wilt houden of je tuin wilt beveiligen, deze wildcamera met nachtzicht zorgt ervoor dat je niets ontgaat. Met zijn waterdichte eigenschap hoef je je ook geen zorgen te maken over regenachtige dagen, want deze camera kan elk weer aan. Met de JS Active Wildcamera met wifi en 32 megapixel ben je klaar voor elk avontuur. Leg de meest indrukwekkende momenten vast en houd tegelijkertijd je eigendommen veilig. Waar wacht je nog op? Haal nu deze veelzijdige wildcamera in huis en ontdek een wereld vol verborgen schoonheid.

Veelgestelde vragen over de JS Active Wildcamera met Nachtzicht en WiFi 32MP Wildcamera met app Bewakingscamera Wildlife camera Waterdicht

De JS Active Wildcamera met Nachtzicht en WiFi 32MP Wildcamera met app Bewakingscamera Wildlife camera Waterdicht heeft een camera met 32 Megapixel.

De JS Active Wildcamera met Nachtzicht en WiFi 32MP Wildcamera met app Bewakingscamera Wildlife camera Waterdicht heeft een extern geheugenslot.

De JS Active Wildcamera met Nachtzicht en WiFi 32MP Wildcamera met app Bewakingscamera Wildlife camera Waterdicht heeft een lcd display: Ja.

De JS Active Wildcamera met Nachtzicht en WiFi 32MP Wildcamera met app Bewakingscamera Wildlife camera Waterdicht is stofdicht: Ja.

De JS Active Wildcamera met Nachtzicht en WiFi 32MP Wildcamera met app Bewakingscamera Wildlife camera Waterdicht laadt je op via Batterij. 

Kijk hier voor meer videocamera's