1. wearables
  2. 5G 8K Hd Drone Professionele Dual Camera Drone met Camera Drone met GPS Drone Drones Drones met camera Drone Camera

5G 8K Hd Drone Professionele Dual Camera Drone met Camera Drone met GPS Drone Drones Drones met camera Drone Camera

5/5

Heb je een passie voor fotograferen en dan specifiek voor videografie? Er zijn meerdere manieren en apparaten om mooie video’s mee te maken, wat dacht je van deze 5G 8K Hd Drone Professionele Dual Camera Drone met Camera Drone met GPS Drone Drones Drones met camera Drone Camera. Deze kan jouw videografie naar een next level tillen met een 4K videoresolutie en 8000 Megapixel. Lees verder voor meer informatie. 

Specificaties 5G 8K Hd Drone Professionele Dual Camera Drone met Camera Drone met GPS Drone Drones Drones met camera Drone Camera

Aantal megapixels

8000 Megapixel

Videoresolutie

4K

Type extern geheugenslot

LCD display

Voedingstype

Accu

Stofdicht

Omschrijving van de 5G 8K Hd Drone Professionele Dual Camera Drone met Camera Drone met GPS Drone Drones Drones met camera Drone Camera

De 5G 8K Hd Drone is een professionele dual camera drone met een superieure beeldkwaliteit. Met deze drone kun je adembenemende opnames maken in 8K-resolutie en genieten van een vloeiende beeldoverdracht via de 5G-verbinding. Met de ingebouwde GPS is het eenvoudig om de drone te besturen en te laten terugkeren naar zijn startpunt. Deze drone is speciaal ontworpen om te voldoen aan de nieuwe Europese wetgeving. Dankzij het lichte gewicht van slechts 225 gram is er geen vliegbewijs nodig, waardoor je direct kunt beginnen met het verkennen van de lucht. De 5G 8K Hd Drone is uitgerust met geavanceerde functies zoals automatische volgmodus, waypoints en panoramamodus, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om unieke opnames te maken. Met de 5G 8K Hd Drone haal je een hoogwaardige drone in huis waarmee je professionele opnames kunt maken zonder gedoe met vliegbewijzen. Of je nu een ervaren dronepiloot bent of net begint, deze drone biedt ongekende mogelijkheden en is geschikt voor zowel recreatief gebruik als professionele doeleinden. Ontdek de wereld vanuit een nieuw perspectief met deze indrukwekkende drone met dual camera.

Veelgestelde vragen over de 5G 8K Hd Drone Professionele Dual Camera Drone met Camera Drone met GPS Drone Drones Drones met camera Drone Camera

De 5G 8K Hd Drone Professionele Dual Camera Drone met Camera Drone met GPS Drone Drones Drones met camera Drone Camera heeft een camera met 8000 Megapixel.

De 5G 8K Hd Drone Professionele Dual Camera Drone met Camera Drone met GPS Drone Drones Drones met camera Drone Camera heeft een extern geheugenslot.

De 5G 8K Hd Drone Professionele Dual Camera Drone met Camera Drone met GPS Drone Drones Drones met camera Drone Camera heeft een lcd display: .

De 5G 8K Hd Drone Professionele Dual Camera Drone met Camera Drone met GPS Drone Drones Drones met camera Drone Camera is stofdicht: .

De 5G 8K Hd Drone Professionele Dual Camera Drone met Camera Drone met GPS Drone Drones Drones met camera Drone Camera laadt je op via Accu. 

Kijk hier voor meer videocamera's