1. wearables
  2. Bushnell Spot-On Trail camera 2-Pack Wildlife Natuur 18 Megapixels 720 HD Video Wildcamera

Bushnell Spot-On Trail camera 2-Pack Wildlife Natuur 18 Megapixels 720 HD Video Wildcamera

5/5

Heb je een passie voor fotograferen en dan specifiek voor videografie? Er zijn meerdere manieren en apparaten om mooie video’s mee te maken, wat dacht je van deze Bushnell Spot-On Trail camera 2-Pack Wildlife Natuur 18 Megapixels 720 HD Video Wildcamera. Deze kan jouw videografie naar een next level tillen met een Full HD videoresolutie en 18 Megapixel. Lees verder voor meer informatie. 

Specificaties Bushnell Spot-On Trail camera 2-Pack Wildlife Natuur 18 Megapixels 720 HD Video Wildcamera

Aantal megapixels

18 Megapixel

Videoresolutie

Full HD

Type extern geheugenslot

LCD display

Nee

Voedingstype

Stofdicht

Omschrijving van de Bushnell Spot-On Trail camera 2-Pack Wildlife Natuur 18 Megapixels 720 HD Video Wildcamera

De Bushnell Spot-On Trail camera 2-Pack Wildlife Natuur is de ideale metgezel voor natuurliefhebbers en wildlifefotografen. Met een indrukwekkende 18 megapixel beeldkwaliteit en ongeëvenaarde snelheid, biedt deze camera een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om deze camera discreet en stabiel te plaatsen. De Spot-On werkt op AA-batterijen en maakt gebruik van standaard SD-kaarten (apart verkrijgbaar). Dit betekent dat je geen gedoe hebt met speciale batterijen of geheugenkaarten. De camera wordt geactiveerd door de beweging van levende dieren op een specifieke locatie, dankzij de zeer gevoelige Passief Infra-Rood (PIR) bewegingssensor. Zodra beweging wordt gedetecteerd, maakt de camera foto's van hoge kwaliteit met een resolutie van 18 megapixels, of videoclips van 720p die tot 10 seconden lang kunnen zijn. Met de Bushnell Spot-On Trail camera 2-Pack Wildlife Natuur mis je nooit meer een moment in de wildernis. Leg adembenemende foto's vast van wilde dieren in hun natuurlijke omgeving of maak boeiende video's van hun gedrag. Of je nu een ervaren fotograaf bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe hobby, deze camera zal je zeker inspireren en verrassen met zijn kwaliteit en prestaties. Bereid je voor om de schoonheid van de natuur vast te leggen met de Bushnell Spot-On Trail camera 2-Pack Wildlife Natuur.

Veelgestelde vragen over de Bushnell Spot-On Trail camera 2-Pack Wildlife Natuur 18 Megapixels 720 HD Video Wildcamera

De Bushnell Spot-On Trail camera 2-Pack Wildlife Natuur 18 Megapixels 720 HD Video Wildcamera heeft een camera met 18 Megapixel.

De Bushnell Spot-On Trail camera 2-Pack Wildlife Natuur 18 Megapixels 720 HD Video Wildcamera heeft een extern geheugenslot.

De Bushnell Spot-On Trail camera 2-Pack Wildlife Natuur 18 Megapixels 720 HD Video Wildcamera heeft een lcd display: Nee.

De Bushnell Spot-On Trail camera 2-Pack Wildlife Natuur 18 Megapixels 720 HD Video Wildcamera is stofdicht: .

De Bushnell Spot-On Trail camera 2-Pack Wildlife Natuur 18 Megapixels 720 HD Video Wildcamera laadt je op via . 

Kijk hier voor meer videocamera's